1
/
1
Odaberite jezik

Putovanje u Veneciju 15.03.

VIKEND PUTOVANJE
autobusom
DATUM POLASKA
15.03.2024
ŠIFRA ARANŽMANA
FT24-4012

Program putovanja

1) petak SPLIT – VENECIJA

Sastanak putnika za putovanje u Veneciju NA AUTOBUSNOJ STANICI SUKOIŠANSKA ULICA, SPLIT u 22:50 sata. Upoznavanje s vodičem putovanja, ukrcaj u autobus i polazak autocestom prema Italiji. Ukrcaj putnika uz rutu putovanja moguć je na odmorištima ili na izlazima s autoceste, uz obvezan pravovremeni dogovor s Agencijom. Noćna vožnja uz stanke za odmor.

 

2) subota VENECIJA

Oko 8:30 sati dolazimo do Punte Sabbioni. Naše putovanje u Veneciju nastavljamo plovidbom vaporettom do Trga svetog Marka (oko pola sata). Šetnja gradom: Duždeva palača, Campanile, Bazilika svetog Marka, Procurative, Gradski sat, te uličicama uz kanale do slavnog mosta Ponte Rialto i Casa d’Oro. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme. Ponovno okupljanje skupine sredinom poslijepodneva, ukrcaj na vaporetto i plovidba do Punte Sabbioni. Kratka vožnja do gradića Lido di Jesolo. Smještaj u hotel 3*. Noćenje..

 

3) nedjelja MURANO – BURANO – SPLIT

Raniji doručak. Odjava iz hotela i kratka vožnja do Punte Sabbioni. Naše putovanje u Veneciju okrunit ćemo izletom Isole Veneziane (otoci Mletačke lagune). Plovidba do Murana, otoka s poznatom proizvodnjom finih predmeta od kvalitetnog stakla (murano). Posjet radionici uz prezentaciju tradicionalnog načina proizvodnje i mogućnost kupnje. Slijedi odlazak do Burana, prekrasnog malog otoka slikovite arhitekture i snene atmosfere. Burano je poznat po čipki koja se ovdje izrađuje i po svojim fasadama obojanim u tople boje. Šetnja i slobodno vrijeme. Povratak na Puntu Sabbioni. Kraća vožnja do jednog od trgovačkih centara gdje možete kupiti sir, vino, kavu, odjevne predmete ili što želite od široke ponude koja je pred vama. Nakon kraće stanke nastavljamo vožnju autocestom prema Splitu. Dolazak na polaznu postaju očekujemo oko ponoći. Naše putovanje u Veneciju završava.

Načini plaćanja

Cijena putovanja u Veneciju:

  • 199,00€ (cijena s popustom) za uplate u cijelosti, na račun i najkasnije 21 dan prije polaska
  • 215,00€ (redovna cijena) za plaćanje s odgodom: 50% cijene na račun najkasnije 21 dan prije polaska i 50% cijene kreditnom karticom na 1-6 obroka s odgodom

**POPUST 50%  za osobu u Vašoj pratnji

 

Načini plaćanja putovanja u Veneciju:

Prilikom prijave za putovanje u Veneciju iz Splita uplaćuje se iznos nepovratne rezervacije od 40,00 € po osobi. Preostali dio plaća se obročno ili jednokratno, a najkasnije 21 dan prije polaska > vrijedi cijena s popustom. Moguće je obročno plaćanje s odgodom a do 50% cijene aranžmana. U ovom slučaju primjenjuje se redovna cijena aranžmana. Odgoda se ostvaruje terećenjem kreditne kartice 21 dan prije polaska, a na maksimalno 3 dodatna mjesečna obroka.

Uključeno u cijenu
included
Prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja
included
Smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi jednog (1) noćenja s doručkom
included
Pratitelja skupine tijekom putovanja na hrvatskom jeziku
included
Trošak organizacije putovanja
included
Osiguranje od profesionalne odgovornosti
included
Policu jamčevine za turističke paket aranžma
Nije uključeno u cijenu
not included
Usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’
not included
povratnu kartu za vaporetto 15,00€ (plaćanje kod vodiča na putu
not included
izlet Isole Veneziane 30,00€ (plaćanje kod vodiča na putu)
not included
smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 35,00€)
not included
Osobne troškove
not included
Boravišnu pristojbu (ako je primjenjiva)
not included
ulaznice za znamenitosti ili javni prijevoz
not included
putno zdravstvno osiguranje od 3,05€
not included
paket putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza od 5,70€
not included
*U slučaju uvođenja ulazne takse u Veneciju putnik ju je obvezan uplatiti (najavljeni iznosi su od 2,50€ do 10,00€ po osobi)
Napomena
• putovanje se realizira u skladu s Općim uvjetima Okapi d.o.o. putničke agencije (glavni organizator) i molimo sve sudionike da se detaljno upoznaju s uvjetima otkaza putovanja • agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova, brodskih i kopnenih prijevoznih sredstava (izvanredne okolnosti na prometnicama i sl.) • putovanje se realizira za najmanje 20 i najviše 55 sudionika • putovanje nije preporučeno za slabije pokretne osobe iako točniju procjenu možete napraviti kroz razgovor s predstavnikom agencije • kalkulacija je rađena za minimalno 30 sudionika, a u slučaju da putuje 20-29 sudionika primjenjiva je obvezna doplata od 40,00€ po putniku • agencija obavještava putnike o otkazu putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih najkasnije 7 dana prije putovanja • u slučaju porasta cijena na svjetskom tržištu od 2,5% a od datuma objave putnog paket-aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cijene • putnik je obvezan, uz konzultaciju s organizatorom putovanja (agencijom), biti informiran o putnim dokumentima, valjanosti istih i ishođenju dodatnih dokumenata (na primjer vize, police putnog osiguranja) • datum objave paket-aranžmana je 10.01.2024.