Odaberite jezik

Putovanje u San Marino, Ferraru i Bolognu 22.03.

VIKEND PUTOVANJE
autobusom
DATUM POLASKA
22.03.2024
ŠIFRA ARANŽMANA
FT24-4016

Program putovanja

1) petak SPLIT – SAN MARINO

Sastanak putnika za putovanje San Marino iz Splita na autobusnoj postaji SUKOIŠANSKA ulica, Split u 20:30 sat. Upoznavanje s vodičem putovanja, ukrcaj u autobus i polazak autocestom prema Italiji. Ukrcaj putnika uz rutu putovanja (Šibenik, Zadar) moguć je na odmorištima ili na izlazima s autoceste, uz obvezan pravovremeni dogovor s Agencijom. Noćna vožnja uz stanke za odmor.

 

2) subota SAN MARINO – FERRARA

Dolazak do malene države San Marino očekujemo ujutro oko 9 sati. Smješten na fantastičnoj lokaciji, brdu koje se strmo uzdiže iznad Jadranskog mora do visine od preko 800 m. Državica od samo 61 km kvadratnih u kojoj živi oko 33 tisuće stanovnika potpuno je okružena teritorijem samo jedne države, Italije (jedna od tri ovakve države u svijetu). Naselje je osnovao klesar s Raba, Marino, koji je stradao zbog kršćanske vjere u Dioklecijanovo doba. Obilazimo predivan gradić, uživamo u krajoliku, razgledavamo najljepše građevine poput Katedrale San Marino i Palazzo Publico. Slobodno vrijeme. Kraća vožnja za Ferraru. Grad moćne obitelji Este koji su mu podarili sjaj i raskoš arhitekture. Obilazimo prekrasno središte grada: Duomo, Castello Estense, Palazzo dei Diamanti. Slobodno vrijeme. Nastavljamo putovanje prema hotelu. Smještaj u sobe. Noćenje.

 

3) nedjelja BOLOGNA – SPLIT

Doručak. Odjava iz hotela. Kraća vožnja do obližnje Bologne. Obilazimo Bolognu, najveći grad pokrajine Emilia Romagna: Piazza Maggiore, S. Petronio, Palazzo Comunale, Fontana dell Nettuno, Torri Pendenti, S. Giacomo Maggiore, S. Francesco. Slobodno vrijeme u središtu grada do 14 sati. Nastavljamo vožnju autocestom prema Splitu. Dolazak na polaznu postaju očekujemo oko jedan sat iza ponoći. Naše putovanje u Sjevernu Italiju završava.

Načini plaćanja

Cijena putovanja:

  • 199,00€ (cijena s popustom) za uplate u cijelosti, na račun i najkasnije 21 dan prije polaska
  • 215,00€ (redovna cijena) za plaćanje s odgodom: 50% cijene na račun najkasnije 21 dan prije polaska i 50% cijene kreditnom karticom na 1-6 obroka s odgodom

**POPUST 50%  za osobu u Vašoj pratnji

 

Načini plaćanja putovanja:

Prilikom prijave za putovanje u San Marino, Feraru i Bolognu iz Splita uplaćuje se iznos nepovratne rezervacije od 40,00 EUR po osobi. Preostali dio plaća se obročno ili jednokratno, a najkasnije do 21 dan prije polaska. Moguće je 40% cijene plaćati obročno s dospjećem plaćanja nakon polaska. Odgoda se ostvaruje terećenjem kreditne kartice 21 dan prije polaska, a na maksimalno 3 dodatna mjesečna obroka.

Uključeno u cijenu
included
Prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja
included
Smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi jednog (1) noćenja s doručkom
included
Pratitelja skupine tijekom putovanja na hrvatskom jeziku
included
Trošak organizacije putovanja
included
Osiguranje od profesionalne odgovornosti
included
Policu jamčevine za turističke paket aranžma
Nije uključeno u cijenu
not included
usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’
not included
smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 25,00€)
not included
osobne troškove
not included
boravišnu pristojbu u hotelu 2€ po osobi – uplata na licu mjesta
not included
ulaznice za znamenitosti ili javni prijevoz
not included
putno zdravstvno osiguranje od 3,05€
not included
paket putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza od 5,70€
Napomena
• putovanje se realizira u skladu s Općim uvjetima Okapi d.o.o. putničke agencije (glavni organizator) i molimo sve sudionike da se detaljno upoznaju s uvjetima otkaza putovanja • agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova, brodskih i kopnenih prijevoznih sredstava (izvanredne okolnosti na prometnicama i sl.) • putovanje se realizira za najmanje 20 i najviše 55 sudionika • putovanje nije preporučeno za slabije pokretne osobe iako točniju procjenu možete napraviti kroz razgovor s predstavnikom agencije • kalkulacija je rađena za minimalno 30 sudionika, a u slučaju da putuje 20-29 sudionika primjenjiva je obvezna doplata od 40,00€ po putniku • agencija obavještava putnike o otkazu putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih najkasnije 7 dana prije putovanja • u slučaju porasta cijena na svjetskom tržištu od 2,5% a od datuma objave putnog paket-aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cijene • putnik je obvezan, uz konzultaciju s organizatorom putovanja (agencijom), biti informiran o putnim dokumentima, valjanosti istih i ishođenju dodatnih dokumenata (na primjer vize, police putnog osiguranja) • datum objave paket-aranžmana je 10.01.2024.