1
/
1
Odaberite jezik

Putovanje u Budimpeštu 15.03.

VIKEND PUTOVANJE
autobusom
DATUM POLASKA
15.03.2024
ŠIFRA ARANŽMANA
FT24-4015

Program putovanja

1) petak SPLIT – BUDIMPEŠTA

Sastanak putnika za putovanje u Budimpeštu na autobusnoj postaji SUKOIŠANSKA ulica, Split u 22:00 sata. Upoznavanje s vodičem putovanja, ukrcaj u autobus i polazak autocestom prema Mađarskoj. Ukrcaj putnika uz rutu putovanja moguć je na odmorištima ili na izlazima s autoceste, uz obvezan pravovremeni dogovor s Agencijom. Noćna vožnja uz stanke za odmor.

 

2) subota BUDIMPEŠTA

Oko 8:30 sati dolazimo do središta Budimpešte, te najprije radimo panoramski obilazak: Cidatela na vrhu brežuljka Gellert, Elizabetin most, Parlament, Stadion, Trg Heroja, Opera, crkva sv. Stjepana (Ištvan na mađarskom), Lančani most, Ribarska utvrda, crkva Matijaša Korvina, Kraljevska palača. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme u središtu grada, ulica Vaci. Fakultativno krstarenje Dunavom i uživanje u pogledu na grad iz nove perspektive. Ponovno okupljanje skupine sredinom poslijepodneva i odlazak prema hotelu 3*. Smještaj u hotelske sobe. Slobodna večer. Noćenje.

 

3) nedjelja BUDIMPEŠTA – OSTROGON – SPLIT

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno jutro u Budimpešti ili fakultativni izlet u Ostrogon (Esztergon), nekadašnji kraljevski grad i upravno središte Mađarske u srednjem vijeku svega 50ak kilometara od Budimpešte. Obilazimo najveću crkvu u Mađarskoj, Stari kraljevski dvor i uživamo u šetnji ovim gradom na Dunavu koji nas dijeli od Slovačke. Slijedi posjet najljepšem gradiću Mađarske, Senandrija, sa slikovitim uličicama, malim gradskim trgovima i trgovinama suvenira.Oko 13 sati nastavljamo vožnju prema Budimpešti, te autocestom prema Splitu. Dolazak na polaznu postaju očekujemo oko jedan sat iz ponoći. Naše putovanje u Budimpeštu završava.

Načini plaćanja

Cijena putovanja u Budimpeštu:

  • 199,00€ (cijena s popustom) za uplate u cijelosti, na račun i najkasnije 21 dan prije polaska
  • 215,00€ (redovna cijena) za plaćanje s odgodom: 50% cijene na račun najkasnije 21 dan prije polaska i 50% cijene kreditnom karticom na 1-6 obroka s odgodom

**POPUST 50%  za osobu u Vašoj pratnji

 

Načini plaćanja putovanja u Budimpeštu:

Prilikom prijave za “putovanje u Budimpeštu iz Splita” uplaćuje se iznos rezervacije u iznosu od 40,00 EUR po osobi. Preostali dio plaća se obročno ili jednokratno, a najkasnije do 21 dan prije polaska. Moguće je 50% cijene plaćati obročno s dospijećem plaćanja nakon polaska. Odgoda se ostvaruje terećenjem kreditne kartice 21 dan prije polaska, a na maksimalno 3 dodatna mjesečna obroka.

Uključeno u cijenu
included
Prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja
included
Smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi jednog (1) noćenja s doručkom
included
Pratitelja skupine tijekom putovanja na hrvatskom jeziku
included
Trošak organizacije putovanja
included
Osiguranje od profesionalne odgovornosti
included
Policu jamčevine za turističke paket aranžma
Nije uključeno u cijenu
not included
Usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’
not included
izlet u Ostrogon (25,00 EUR) i/ili krstarenje Dunavom (15,00 EUR) – izleti se organiziraju za minimalno 25 sudionika
not included
smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 25,00€)
not included
Osobne troškove
not included
Boravišnu pristojbu (ako je primjenjiva)
not included
ulaznice za znamenitosti ili javni prijevoz
not included
putno zdravstvno osiguranje od 3,05€
not included
paket putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza od 5,70€
Napomena
• putovanje se realizira u skladu s Općim uvjetima Okapi d.o.o. putničke agencije (glavni organizator) i molimo sve sudionike da se detaljno upoznaju s uvjetima otkaza putovanja • agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova, brodskih i kopnenih prijevoznih sredstava (izvanredne okolnosti na prometnicama i sl.) • putovanje se realizira za najmanje 20 i najviše 55 sudionika • putovanje nije preporučeno za slabije pokretne osobe iako točniju procjenu možete napraviti kroz razgovor s predstavnikom agencije • kalkulacija je rađena za minimalno 30 sudionika, a u slučaju da putuje 20-29 sudionika primjenjiva je obvezna doplata od 40,00€ po putniku • agencija obavještava putnike o otkazu putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih najkasnije 7 dana prije putovanja • u slučaju porasta cijena na svjetskom tržištu od 2,5% a od datuma objave putnog paket-aranžmana agencija zadržava pravo korekcije cijene • putnik je obvezan, uz konzultaciju s organizatorom putovanja (agencijom), biti informiran o putnim dokumentima, valjanosti istih i ishođenju dodatnih dokumenata (na primjer vize, police putnog osiguranja) • datum objave paket-aranžmana je 10.01.2024.