PARIZ

21.06. - 24.06.2018.
4 dana / avionom
 
Cijena od 2.990,00kn
 
GARANTIRANI POLAZAK
 

 

1) četvrtak    SPLIT – PARIZ

Sastanak putnika za putovanje u Pariz iz Splita u zračnoj luci Split u 13:00 sati. Putnici se upoznaju s vodičem putovanja, i zatim obavljaju check-in (prijava na let, predaja putne torbe za one koji su uslugu doplatili, preuzimanje ukrcajne karte). Molimo slijedite upute za lakše snalaženje u zračnim lukama. Let Split – Paris 15:25h/17:40h. Slijedi odlazak javnim prijevozom do hotela. Smještaj u sobe. Večernja šetnja Etoile, Slavoluk pobjede, Champs-Elysees, Place de la Concorde. Noćenje.

2) petak         PARIZ

Doručak. Naše putovanje u Pariz danas započinjemo u 8:00 sati okupljanjem na recepciji hotela. Rano? Nije, jer u Parizu, tko rano rani … redove i čekanje izbjegava. Odlazak do strogog centra Pariza i obilazak: Otočić Ile de la Cite s Katedralom Notre Dame, Latinska četvrt sa Sorbonom, te na kraju Panteon, Luksemburška palača i vrtovi. Povratak do trga St-Michel i slobodno vrijeme za ručak. Popodne odlazak do Eiffelovog tornja, vječnog simbola grada, elegantne čelične konstrukcije koja je vjerojatno najpoznatija građevina na svijetu. Za obilazak je potrebno oko tri sata (kupnja ulaznica i uspon na sva tri kata). Organiziramo 60-minutno krstarenje rijekom Seine uz doplatu (preporuka). Slijedi odlazak do Avenue des Champs-Elysees i Avenue George V. Slobodno vrijeme za šetnju i obilazak Slavoluka pobjede. Povratak u hotel. Noćenje.

3) subota       PARIZ

Doručak. Naše putovanje u Pariz danas nas vodi do najvećeg muzeja Zapada: Musee Louvre. U kolosalnoj kraljevskoj palači danas su pohranjene dragocjene umjetnine – njih oko 300.000. Tri Sredozemne dive Milojska Venera, Nika sa Samotrakije i slavna Mona Lisa samo su dio vrijednosti ove nepregledne zbirke. Ovdje se čuvaju Michelangelovi robovi, apartmani Napoleona III., a slike Starih majistora nižu se na zidovima muzejskih dvorana u beskonačni niz. Nakon obilaska se okupljamo i odlazimo do četvrti Marais. Ovdje ćemo najprije napraviti stanku za ručak. Zatim šetamo: Bastille, Place des Vosgues, Muzej Carnavalet, Ulica ružičnjaka, Centre Georges Pompidou, crkva Sv. Stošije. Navečer odlazimo do Montmartra, brežuljka s crkvom Sacre-Coeur. Obilazimo Place du Tetre sa slikarima i portretistima, šetamo niz Rue Lepic do cabareta Moulin Rouge. Povratak u hotel. Noćenje.

4) nedjeljak   PARIZ – ZADAR / SPLIT

Doručak. Naše putovanje u Pariz danas započinjemo u 8:00 sati okupljanjem na recepciji hotela s prtljagom (prtljagu deponiramo na recepciji). Odlazak u središte grada: Ležerno jutro u Parizu kako bismo iskoristili još malo od ljepote koju pruža ovaj grad. Prošetat ćemo do Hotel des Invalides, pokraj Rodinovog muzeja do crkve Dom des Invalides u kojoj leže vojni velikani Francuske. Naravno, ovdje središnje mjesto zauzima Napoleonov grob. Slobodno vrijeme do 16:30 sati i ponovnog okupljanja na recepciji hotela. Preuzimanje prtljage i odlazak za zračnu luku. Prijava ne let, granične formalnosti. Let Paris – Zadar 20:20h/22:15h. Agencija pomaže osigurati transfer do Splita uz doplatu. Naše putovanje u Pariz završava.

Cijena putovanja u Pariz:

  • 2.990,00kn - (cijena s popustom) koja vrijedi za one koji uplatu vrše u cijelosti na žiro-račun agencije najkasnije 30 dana prije polaska
  • 3.190,00kn - (redovna cijena) za one koji min. 60% uplate izvrše do 21 dan prije polaska, a preostalih max. 40% uplate vrše terećenjem CC na 1-6 mjesečnih obroka

Načini plaćanja putovanja:

Prilikom prijave za putovanje u Pariz iz Splita uplaćuje se iznos rezervacije u iznosu od 1.000,00 kn. Preostali dio plaća se obročno ili jednokratno, a najkasnije do 21 dan prije polaska. U slučaju uplate paket aranžmana bez popusta korisnik može dio uplate izvršiti s odgodom plaćanja: terećenjem kreditne kartice najkasnije 21 dan prije polaska na 1-6 dodatnih mjesečnih obroka, a za maksimalno 40% cijene aranžmana. Uplata rezervacije je nepovratna.

Cijena putovanja uključuje:

Izravni let zrakoplovom Split – Pariz i Pariz – Zadar uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija (55 cm x 40 cm x 20 c 

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak
09:00h - 17:00h

Informacije

OIB: 05871616331
IBAN: HR40 2340 0091 1107 4369 6 kod PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.
SWIFT/BIC: PBZGHR2X IDK HR-AB-21-060333584